Word Lid!

Navigators Studentenvereniging Groningen is een jonge, enthousiaste, christelijke studentenvereniging met ongeveer 450 actieve leden. Het christelijke karakter van de vereniging komt tot uiting in het motto ‘Christus kennen en Hem bekendmaken’. 

Op dinsdag- en donderdagavond zijn er activiteiten met de Vereniging of met disputen. Eens per twee weken heb je een bijbelkring binnen je dispuut. De kring is de spil waar de vereniging om draait: een kleine groep mensen die samen de bijbel induikt en daarover met elkaar in gesprek gaat. Aansluitend aan kring en andere activiteiten staan vanaf 22.30 uur de deuren van onze sociëteit open voor iedereen die zin heeft in een biertje, gezelligheid of in een goed gesprek. Op die manier worden Bier en Bijbel in de Vereniging bij elkaar gebracht.
 

Ben je geïnteresseerd in N.S.G. en ontvang je graag wat meer informatie over de Vereniging en het aanmeldproces? Doe hier een Kennisgeving van Interesse. 

Lid worden van N.S.G. is mogelijk door je in te schrijven in de KEI-week (13 t/m 17 augustus 2018) en in augustus de KennisMakingsTijd (KMT, 20 t/m 24 augustus 2018) van de vereniging mee te maken. Lukt het niet om langs te komen in de KEI-week? Mail dan naar abactis@nsgroningen.nl.